قاتلی به نام ویتامین C

vitamin-c

چند دهه پیش  Linus Pauling شیمیدانی که موفق به بردن جایزه نوبل شد، با دفاع از این ایده که ویتامین C می‌تواند به رشد بیماری‌هایی مثل سرطان کمک کند، به حاشیه تنزل کرد. اما در حال حاضر بر اساس مطالعاتی که منتشر شد، شواهدی مطرح شد که ویتامین C نه تنها به رشد بیماری کمک نمی‌کند بلکه قاتلی برای سلول‌هایی هستند که بیماری سرطان را حمل می‌کنند. این درمان البته برای سرطان‌هایی وخیم نیز کاربرد دارد. این آزمایش بر روی موش انجام شد و اگر محققان و دانشمندان بتوانند، این یافته را با موفقیت به مرحله‌ی انسانی برسانند، حتی برای تومورهایی که فاقد درمانی دارویی‌است، راهی پیدا شده است. یکی از دانشمندان این عرصه می‌گوید: این جواب همان سوالی‌است که همه برای آن می‌جنگند.

باید این را دانست که ویتامین  C یک درمان دراز مدت برای سلول‌های سرطانی است برای همین محققان در تلاشند که بتوانند همراه با شیمی درمانی ویتامین C را نیز تزریق کنند. حال چرا هم‌اکنون که سالم هستیم از این ویتامین استفاده نکنیم و یا شایدم استفاده‌ی ما به اندازه و مفید نیست.  همه می‌دانیم که غذای مناسب چقدر بر روی سوخت و ساز بدن تاثیر می‌گذارد. ما در دورانی هستیم که رستوران‌ها، فست‌فودها به سرعت در حال رشد هستند و همچنین نمی‌توانیم اطمینان کافی از گیاهانی که بیرون تهیه می‌کنیم داشته باشیم، انواع سموم و مواد نگهدارنده‌ای که همیشه استفاده می‌شوند به سختی می‌توانند نیازهای بدن ما را تامین کنند.

بیشتر جانداران این ویتامین را خود می‌سازند اما جاندارن دیگری مثل انسان هستند که باید این ویتامین را در طول روز از موادی که مصرف می‌کنند بدست بیاورند. این ویتامین هم بصورت طبیعی در منابع گیاهی و جانوری موجود است و هم بصورت مصنوعی و قرص. منابعی که بیشترین مقادیر این ویتامین را در خود دارند عبارتند از : توت‌فرنگی، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، انبه، لیمو، گل کلم، سیب‌زمینی، هندوانه، اسفناج، نارنگی و مرکبات، کیوی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها، منابع گیاهی دارای ویتامین C و جگر منبع حیوانی دارای ویتامین C است.
نگهداری طولانی مدت در یخچال، پختن، گرمای هوا، نور و دخانیات باعث از بین رفتن این ویتامین می‌شوند. از این رو افراد سیگاری به این ویتامین نیاز بیشتری دارند. همچنین شیر مادر نیز دارای مقادیری از ویتامین C می‌باشد و به همین جهت زنان باردار باید از مقدار بیشتری از این ویتامین مصرف کنند. این ویتامین را می‌توان ۳ تا ۶ ماه در دمای زیر صفر نگهداری کرد اما پس از آن تجزیه می‌شود. در میان سبزی‌ها، سبزی‌های تیره برگ ویتامین C بیشتری دارند و  مهمتر اینکه جعفری ۶ تا ۷ برابر سایر سبزی‌ها دارای ویتامین C می‌باشد.

منبع

 

 

minifeed-ad

نظر شما چیست؟

  • Genevieve ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ , ۳:۴۶ ب٫ظ

    I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I¡¦ve inaetporcrod you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website